recensie van Joke

Mijn hele leven was ik bang voor paarden. Ik had wel eens een familieopstelling gedaan. Maar toen ik voor het eerst aan een opstelling mee deed bij Marieke en Frederieke, dus een opstelling met paarden, gebeurde er iets bijzonders. De paarden kwamen de manege binnen en ik zat er met kloppend hart. Toen legde een groot zwart fries paard haar hoofd op mijn schouders en mijn hart ging helemaal open. Wat er tijdens de opstellingen (ik heb er intussen een aantal meegemaakt) gebeurde, versterkte dat gevoel nog veel meer. Wat de paarden laten zien, hoe ze ons mensen een spiegel voorhouden en hoe ze de weg naar mijn hart hebben gevondenšŸ˜Š ik vind het fantastisch. En de twee kanjers die het traject steeds met veel liefde en inzicht begeleiden vind ik even fantastisch. Lieve Marieke en Frederieke, ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jullie weten te vinden. Ze geven zichzelf daarmee een cadeau van onschatbare waarde.

With all my love, Joke